Όλες οι αποστολές που πραγματοποιούμε είναι με κούριερ έτσι ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση κάθε μας αποστολής. Επομένως έχουμε την δυνατότητα να αντικαταστήσουμε κάθε αποστολή που έτυχε να παραδοθεί κακομεταχείριστη από τον εκάστοτε μεταφορέα.

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Μέτα την παραλαβή του ελαττωματικού δέματος και της διαπίστωσης τυχόν κακομεταχείρισης πρέπει άμεσα να ειδοποιηθεί η εταιρία μας  ΑΥΘΗΜΕΝΡΟΝ. Σε περίπτωση αδυνατης τηλεφωνικής επικοινωνίας θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail έτσι ώστε να έρθει ο κούριερ να την παραλάβει και να την επιστρέψει σε εμάς. Στο ενδιάμεσο διάστημα θα σταλεί σε εσάς ένα νέο προϊόν ( αν είναι άμεσα διαθέσιμο και δεν έγινε παραγγελία για εσάς)
  • Μετά το πέρας της προθεσμίας και χρονικού διαστήματος που ξεπερνά τις 1-2 εργάσιμες ημέρες η αντικατάσταση ή επιστροφή της παραγγελίας καθίσταται αδύνατη. 
  • Δίδετε η επιλογή της επιστροφής χρημάτων. Το διάστημα όμως της επιστροφής θα καθοριστεί από την εκάστοτε Κούριερ και μπορεί να ξεπεράσει τους 2-3 μήνες
  • Οι δυνατότητες αυτές παρέχονται μόνο για αποστολές που έγιναν κατόπιν εντολής μας στην εκάστοτε κούριερ και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν την παραλαβή από δικιά σας μεταφορική η κούριερ