Για αποστολές εντός ΕΛΛΑΔΟΣ

  • Με Speedex (1-2 εργάσιμες). Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.90 € μέχρι 2 κιλά. Έξοδα αντικαταβολής 2,50€ Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.90€ μέχρι 2 κιλά. Έξοδα αντικαταβολής 2,50€.
  • Με ELTA courier (1-2 εργάσιμες). Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € μέχρι 2 κιλά. Έξοδα αντικαταβολής 2,50€ Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € μέχρι 2 κιλά. Έξοδα αντικαταβολής 2,50€.
  • Με ACS (1-2 εργάσιμες). Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής είναι 4,00 € μέχρι 2 κιλά. Έξοδα αντικαταβολής 2,50€ Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής είναι 4,00 € μέχρι 2 κιλά. Έξοδα αντικαταβολής 2,50€
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  • Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 – 10€ για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ γίνεται δεκτή η αντικαταβολή.

Για αποστολές εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ

  • ACS (5-10 εργάσιμες)  O χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του δέματος για την Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείτε 1-2 φόρες την εβδομάδα . Εφόσον η παράδοση του δέματος γίνει στο κεντρικό hub της  ACS  έως την Τετάρτη βράδυ, η παράδοση θα γίνετε την επόμενη εβδομάδα διαφορετικά οι αποστολές περιμένουν την επόμενη αναχώρηση! Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.Τα έξοδα αποστολής είναι 10.25 € μέχρι 3 κιλά

Για τις αποστολές εκτός Ελλάδος δεν δεχόμαστε την πληρωμή κατά την παράδοση. (παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας)

Worldwide shipping

We do ship worldwide but with the current situation with CONVID – 19 all the shippings outside of Europe are taking too much time to deliver. We decide for the time been to ship only in certain European countries with DHL only!

  • The delivery time is 1-5 days
  • We only accept PayPal and credit cards only
  • We provide a tracking number and all the shipments are dispatched in 1-2 business days! 

If you have any question please contact us at Sales@karvouniaris-service.com