Για αποστολές εντός ΕΛΛΑΔΟΣ

  • Με ELTA courier (1-2 εργάσιμες). Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.Τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € μέχρι 2 κιλά. Εξοδα αντικαταβολής 2,50€  Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € μέχρι 2 κιλά. Εξοδα αντικαταβολής 2,50€.
  • Με ACS (1-2 εργάσιμες). Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € μέχρι 2 κιλά. Εξοδα αντικαταβολής 2,50€  Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.Τα έξοδα αποστολής είναι 3,50 € μέχρι 2 κιλά. Εξοδα αντικαταβολής 2,50€
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  • Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 – 10€ για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ γίνεται δεκτή η αντικαταβολή.

Για αποστολές εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ

  • ACS (5-10 εργάσιμες)  O χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του δέματος για την Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείτε 1-2 φόρες την εβδομάδα . Εφόσον η παράδοση του δέματος γίνει στο κεντρικό hub της  ACS  έως την Τετάρτη βράδυ, η παράδοση θα γίνετε την επόμενη εβδομάδα διαφορετικά οι αποστολές περιμένουν την επόμενη αναχώρηση! Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.Τα έξοδα αποστολής είναι 10.25 € μέχρι 3 κιλά

Για τις αποστολές εκτός Ελλάδος δεν δεχόμαστε την πληρωμή κατά την παράδοση. (παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας)